Puur Voor Pittige Vrouwen

Lang verwacht, veelgevraagd en eindelijk is het zover: de workshop Puur en alleen Voor Pittige Vrouwen.

Als iemand je vraagt wie je bent en wat je doet antwoord je meestal met je naam en noem je je beroep. Vrij logisch. Ga je op dat moment haarfijn uit de doeken doen wat voor jou belangrijk is in het leven, op welk punt je nu bent beland en wat je van het leven verwacht dan kan dit in het positiefste geval de mensen wat afschrikken.

Tot zover de andere mensen, nu even over jou.

  • Ken je die momenten waarop je eens even heerlijk de tijd kunt nemen om stil te staan bij je eigen leven? (nee, even nadenken op het toilet telt niet)
  • Maak je dan ook meteen een To Do lijstje met punten waarop je al je verwachtingen, dromen en wensen opstelt die je vervolgens werkelijk bereikt en kunt afstrepen? (...)
  • Koop jij ook zelfhulpboeken waarbij je tijdens het doorbladeren in de boekhandel een deja-vu krijgt van eerder gekochte boeken, cd's en tapes die echt lijken te werken als je ze afrekent aan de kassa (mocht je je nu afvragen waar ze zijn gebleven: boek, achterin je boekenkast; cd: o ja dat was die keer dat je zo snel geen onderzettertje voor je kopje kon vinden; tape: dat is zo jaren 80!)
  • Probeer je je partner er wel eens van te overtuigen dat je het eigenlijk anders zou willen (en hoop je dan maar dat hij niet gaat vragen wat en hoe je dat precies gaat doen)

Van harte, je bent niet de enige!

Wij geloven dat wat we in ons leven doen, wordt bepaald door hoe we met onszelf communiceren. De gedachten die je hebt, wat je tegen jezelf zegt en vervolgens misschien wel gaat geloven: het kan van grote invloed zijn op het wel of niet bereiken van dat wat belangrijk voor je is. Elke vorm van communicatie is een proces dat op gang komt; het zorgt altijd voor een effect op jezelf en op anderen.
Weten wat ertoe doet voor jou is één stap, actie zorgt voor resultaat.

De workshop Puur en alleen Voor Pittige Vrouwen zorgt voor een Eenmalige Opruiming. We behandelen de volgende items met zorg:

Een bekende jas
icon-pink Dit ben ik!

Alles van waarde blijft
icon-pink Wat wil je?

Wat niet werkt gaat gratis de deur uit
icon-pink Weg met oude en belemmerende overtuigingen!

Top labels en nieuwe prijzen
icon-pink Het is tijd voor een andere aanpak die werkt

Voorwaarden om mee te kunnen doen aan deze workshop:

  • Je bent een vrouw
  • Je bent pittig (mag ook in aanleg)
  • Je wilt in één dag ervaren dat ook jij over de gave van actie beschikt
  • Je wilt een langdurig resultaat

Deelname?
€ 110,-- (excl. BTW). Daarvoor krijg je jouw Pittige Vrouwen werkmap, lunch en de hele dag vrij thee, koffie en fris.

Data en tijden?
De datum voor deze ééndaagse workshop is 14 mei. We beginnen om 10.00 uur en stoppen om 17.00 uur. Er is een middagpauze van 20 minuten en een gezellige lunch van één uur. De workshop gaat van start bij aanmelding van minimaal 6 Pittige Vrouwen.

Locatie?
De workshop heeft plaats in het StayOkay in Valkenswaard (bij Eindhoven).

Wil je meedoen of op de hoogte worden gehouden?
Click hier!