Workshops

Regelmatig geven wij workshops waarbij we een interessant onderwerp in één of twee dagen behandelen. Deze dagen kenmerken zich door de mogelijkheid om ervaringen te delen, om te doen en om te leren. Het minimum aantal deelnemers aan een workshop stellen we van tevoren vast zodat je het maximum uit de dag kunt halen.

Deze workshops worden gegeven aan particulieren en medewerkers van bedrijven tot 10 personen.

Persoonlijke ontwikkeling
Een workshop om jezelf cadeau te doen! Een dag waarin je aan de slag gaat met je dromen en doelen. De kans om erachter te komen waar je goed in bent en welke mogelijkheden je hebt. Waarbij je ontdekt wat je tegenhoudt. Deze workshop biedt het begin om te beslissen hoe je werkelijk wilt dat je leven eruit ziet.

Een snufje NLP
Een dag om te onthouden Je eerste kennismaking met Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)! We zeggen nog niet teveel over de inhoud. Maar stel je voor dat je je aan het eind van de dag beter voelt, weet hoe je emotioneel in balans kunt komen en met mensen op een leuke manier contact kunt maken. Dan is dat toch een dag om te onthouden!

Kwaliteitenspel (incompany)
Kwaliteiten zijn bewuste of onbewuste eigenschappen die in je aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan overtuigingskracht, inlevingsvermogen, humor en creativiteit. Het kwaliteitenspel helpt je om je bewust te worden van dat waar je goed in bent of goed in kunt zijn.

Het kwaliteitenspel is vlot en dynamisch. Het is zeer geschikt wanneer je naast de kwantiteit ook de kwaliteit van de medewerkers belangrijk vindt.

Kijk ook eens hier voor nog meer workshops! 

Neem even contact op voor data en prijzen.