Het begint nu!

Heb je ooit het gevoel gehad dat er niets mis kon gaan? Een moment waarop dingen goed leken te gaan? Misschien maakte je een goal op het sportveld, rende je je kilometers in een betere tijd. Kookte je een heerlijke maaltijd voor je vrienden en had je een gezellige avond samen. Of had je een vergadering op het werk waarbij je met een plan kwam dat goed ontvangen werd door je collega's.

Waarschijnlijk heb je die andere ervaring ook gehad: een dag waarop niets goed leek te gaan en waarbij alles wat je probeerde verkeerd ging.

We hebben niet alle gebeurtenissen zelf in de hand. Wat we wel in de hand hebben is hoe we omgaan met iets dat ons overkomt.

Wat is het verschil? Jij bent dezelfde persoon. Hoe kan het dat je de ene dag alles lijkt te verknoeien en de volgende dag topprestaties neerzet?

Sommige mensen zeggen dat er goede en minder goede dagen bestaan. Als dat zo is, waar zit 'm het verschil dan in? Wat gebeurt er met jou waardoor een dag opeens minder goed is? En, kan het zijn dat je blijft 'hangen' in een gevoel waardoor één dag misschien wel twee dagen worden? Twee dagen een week- of langer?

Prettige en onprettige gebeurtenissen in ons leven kleuren onze kijk. Soms zorgen gebeurtenissen of ervaringen ervoor dat we gaan twijfelen aan onszelf of aan de beslissingen waar we eerst heel zeker van waren. We hebben niet alle gebeurtenissen zelf in de hand. Wat we wel kunnen doen is bepalen hoe we met dingen omgaan die ons overkomen.

Het is op zo'n moment prettig als iemand je daarbij helpt.

Een greep uit situaties waarin mensen ons inschakelen:

  • je wilt leren omgaan met emoties als angst, twijfel en boosheid
  • je wilt je zelfvertrouwen terugvinden of opbouwen
  • je wilt nee leren zeggen, assertiever worden of in het algemeen voor jezelf opkomen
  • je wilt beter prioriteiten leren stellen
  • je wilt je grenzen ontdekken of aan anderen duidelijk maken
  • je wilt met verlies leren omgaan
  • je wilt een relatie verbeteren
  • je wilt een balans in je leven creëeren
  • je wilt verandering als iets positiefs leren zien

Als je jezelf hierin herkent, klik dan hier.


"Sjouerman Coaching is voor mij een eye-opener geweest. Wie ben ik, wat is mijn doel; zijn onder andere de vragen die voor mij beantwoord zijn. Identity Compass heeft mij veel duidelijkheid verschaft.

Meike neemt de tijd voor je en je voelt je gemakkelijk, waardoor je je verhaal kunt vertellen. Je gaat serieus nadenken, acties ondernemen en aan jezelf werken. Voor mij was dit ook het uiteindelijke doel.

Ik ben zeer positief, aangezien je er op zakelijk en persoonlijk gebied heel veel van leert. Het is aan jezelf om er ook wat mee te doen!"