Meike Sjouerman

IP140401LH1013-160x120px“Ieder mens heeft zijn of haar eigen manier van denken. De manier van denken én het beslissingsmoment maakt dat je doelen in je leven wel of niet bereikt.
Ik bied je een variëteit aan coachingsmogelijkheden waardoor jij krijgt wat je verdient: gerichte aandacht en hulp bij het maken van je stap van idee naar verandering.”

Meike richt zich op mensen die in mogelijkheden willen (leren) denken. Zij werkt met professionals binnen bedrijven en biedt loopbaanbegeleiding in de vorm van coaching en training. In de processen is verandering de belangrijkste factor; zij werkt met mensen die nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden. De kracht van Meike is dat zij in gesprekken snel in staat is te doorgronden waar het werkelijk om gaat: zij stelt vragen die de kern raken.

Komend uit de sociale hulpverlening, gevolgd door een carrière bij een Amerikaanse multionational als International HR Manager, heeft gemaakt dat zij zich heeft bekwaamd in zowel de non-profit als profit sector. Alhoewel beide sectoren de nodige verschillen kennen zijn er ook overeenkomsten, waarbij de mens als kapitaal een centrale plaats inneemt. Het aanspreken van zowel mens als bedrijf maakt het een spannend geheel, waarbij het verkrijgen van succes en het bereiken van doelen voorop staat.

Meike houdt van uitdaging en actie, het onderzoeken en benutten van mogelijkheden en het begeleiden in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Hierbij is respect en onvoorwaardelijke acceptatie van de cliënt een must waarbij veiligheid voorop staat. Meike is Gelicenseerd Trainer in Neuro Linguistisch Programmeren en gelicenseerd Identity Compass consultant. Daarnaast volgt zij nu een opleiding Klinische Psychologie.

Sjouerman Coaching biedt vanaf 2008 NLP opleidingen namens Now Let's Play- NLP Opleidingen Nederland.

 
"If someone is going down the wrong road, he doesn't need motivation to speed him up.What he needs is education to turn him around."
Jim Rohn